Wie zijn wij

Kroon is DE leverancier van kwalitatieve en hoogwaardige zonnepanelen. Met een team aan experts zijn de juiste panelen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt geselecteerd. Niet voor niets werkt Bouwmaat Nederland samen met Kroon Zonnepanelen.

Kroon levert zijn panelen direct aan de 46 vestigingen van Bouwmaat en maakt ze zo beschikbaar voor de professionele afnemer.

Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om ondersteuning bij de installatie af te nemen of om zelfs de hele installatie uit handen te geven.

Door de ervaring en expertise binnen onze ondernemingen hebben we samenwerkingen met vakkundige bedrijven en is service vaak niet nodig, maar door landelijke dekking kunnen wij altijd binnen 2 uur service verlenen en zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze leden. Ook hebben wij een Service Desk en eventueel mogelijkheden voor onderhouds- contracten.

Wilt u meer informatie over voorraad, over een vakavond of demodag, de manier van bestellen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Bouwmaat locatie of vul ons contactformulier in. Wij geven u het beste advies!